تبلیغات
مطالب اینترنتی - ترفندهای آشپزی برای آشپزهای حرفه ای + تصاویر

ترفندهای آشپزی برای آشپزهای حرفه ای + تصاویر

پنجشنبه 2 آذر 1396 08:12 ق.ظ   نویسنده : نویسنده      



آشنایی با ترفندهای آشپزی

ترفندهای آشپزی , آشپزهای حرفه ای اسرار آشپزی شان را حفظ می کنند و فقط آن ها را به هنرجوهایشان ارائه می دهند. اما ما اسرار این آشپزهای حرفه ای را برای شما گذاشته ایم تا بتوانید برای همیشه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی را درست کنید.

بهترین استیک

گوشت را همان لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید.
بگذارید یک تا دو ساعت بیرون بماند تا به دمای محیط برسد.
اگه می خواهید رنگ استیک طلایی شود قبل از سرخ کردن رطوبت آن را کاملا بگیرید.

ترفندهای آشپزی

گوشت را همان لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید

اصول و نحوه آشپزی

گوشت مرغ

برای این که گوشت مرغ خشک نشود آن را داخل آب نمک بگذارید. ۳ پیمانه آب را با ¼ پیمانه نمک و ¼ پیمانه شکر مخلوط کنید روی گوشت بریزید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید. زمان آن بستگی به مقدار گوشتتان دارد. یک ساعت برای یک کیلو گوشت کافی است. این مدت زمان نباید بیشتر از ۸ ساعت طول بکشد.

ترفندهای آشپزی

برای این که گوشت مرغ خشک نشود آن را داخل آب نمک بگذارید

درست کردن خمیر

اگر می خواهید یک خمیر عالی داشته باشید کره و تخم مرغ ها را یک شب قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.

ترفندهای آشپزی

اگر می خواهید یک خمیر عالی داشته باشید کره و تخم مرغ ها را به دمای محیط برسانید

ماهی کباب

اگر می خواهید یک ماهی کباب خوشمزه درست کنید روی ماهی کمی سس مایونز بزنید.
کمی هم نمک. قبل از کباب کردن ماهی ادویه جات نزنید.
اما بعد از آماده شدن کباب می توانید آبلیمو به ماهی بزنید.

ترفندهای آشپزی

اگر می خواهید یک ماهی کباب خوشمزه درست کنید روی ماهی کمی سس مایونز و نمک بزنید

پوره سیب زمینی

قبل از این که سیب زمینی های پخته را له کنید آن ها را خشک کنید.
آن ها را داخل تاوه روی حرارت بگذارید تا خشک شوند.
مراقب باشید سیب زمینی ها سرخ نشوند.
سیب زمینی ها وقتی خشک باشند پوره خوشمزه تری از آب در می آیند.

ترفندهای آشپزی

سیب زمینی ها وقتی خشک باشند پوره خوشمزه تری از آب در می آیند

نکته های مهم آشپزی

بهترین پنکیک

همیشه به مواد پنکیک خامه ترش بزنید تا هم خوشمزه و پف کرده شود و هم متلاشی نشود.

ترفندهای آشپزی

به مواد پنکیک خامه ترش بزنید تا هم خوشمزه و پف کرده شود و هم متلاشی نشود

بهترین نیمرو

عواملی که باعث می شوند نیمروی خوبی درست کنیم تاوه ضخیم، کره و حرارت کم گاز هست.
تاوه را داغ کنید و کره را داخل آن بریزید تا آرام آرام ذوب شود.
بعد تخم مرغ را بشکنید و بگذارید ۴ تا ۵ دقیقه بپزد.

ترفندهای آشپزی

عواملی که باعث می شوند نیمروی خوبی درست کنیم تاوه ضخیم، کره و حرارت کم گاز هست

روش درست سرخ کردن پیاز

برای سرخ کردن پیاز حرارت گاز باید متوسط باشد. پیاز را با کره و روغن و همراه با نمک سرخ کنید. نمک هم بوی بد پیاز را می گیرد، هم سرعت پخت آن را بالا می برد و هم طعم آن را خوشمزه تر می کند. ترفندهای آشپزی

ترفندهای آشپزی

پیاز را با کره و روغن و همراه با نمک با حرارت متوسط سرخ کنید



لینک منبع

مطلب ترفندهای آشپزی برای آشپزهای حرفه ای + تصاویر در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :ترفندهای آشپزی برای آشپزهای حرفه ای + تصاویر
http://mofidestan.ir/%d8%aa%d8%b1%d9%81%d9%86%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d9%87-%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d8%b5/
آخرین ویرایش: - -
دیدگاه ها ()
دوشنبه 6 آذر 1396 07:50 ق.ظ
تخفیف ویژه 10 هزار تومنی ریحون!
هم اکنون برای اصفهان و تهران!
غذا رو سفارش بدید و 10 هزار تومن تخفیف بگیرید!
برای هر کسی که از لینک شما کد تخفیف رو بگیره هم 10 هزار تومن به حساب شما افزوده میشه!
برای گرفتن تخفیف 10 هزار تومنی مراحل زیر رو انجام بدید:
اول لینک رو باز کنید و کد تخفیف رو کپی یا یادداشت کنید
بعدش برید به صفحه اصلی سایت ریحون reyhoon.com و نرم افزار رو دریافت کنید (با گوشی برید و باید برنامه بازار رو داشته باشید)
بعد از نصب نرم افزار ثبت نام کنید (20 ثانیه طول میکشه نهایت!)
موقع سفارش غذا کد تخفیف رو بزنید تا 10 هزار تومن از هزینه غذا کم بشه.
مثلا 20 هزار تومن غذا سفارش بدید فقط 10هزار تومن پرداخت میکنید.
راستی در ماه مبارک رمضان برای مسافران و معذورین شرعی قبل و بعد از افطار باز است.
سوالی داشتید ایمیل بزنید
موفق باشی!

پنجشنبه 2 آذر 1396 12:30 ب.ظ
سلام عزیز خوبی؟ مطالب وبلاگتو دیدم بسیار زیبا بود معلومه که وقت گذاشتی .من یه پیشنهاد داشتم که واسه وبلاگ جفتمون خوبه اونم اینکه به وب سایت منم سر بزنی و باهم تبادل لینک داشته باشیم از این به بعد مثل دو تا دوست خوب واسه هم میشیم بعد از اینکه لینک کردی خبرم کن تا با افتخار لینکت کنم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

درباره وبلاگ


نویسندگان

  • نویسنده (22)